sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kinuskirisotto


Että sillälailla. Lapsessani on sellainen rakennevika, että hän ei tykkää risotosta. Tänään mupeltaessaan porkkanarisottoa hän pyysi, että enkö mä joskus voisi tehdä jotain hyvää risottoa!! Vaikka vaahtokarkkirisottoa tai kinuskirisottoa! Saamasi pitää, senkin pieni rääpäle!

Siispä kinuskirisottoa. Muuten tää oli ihan perusrisottoa skumppalisineen, mutta jätin tän ilman sipulia, nesteenä tosiaan vettä ja skumppaa. Mausteena oli chilisuolaa ja reeeeilusti valmista kinuskikastiketta. Juustona käytin reilun klöntin Philadelphia-juustoa ja koristeena oli jotain raffeltaffelföffel suolaisia suklaapalleroita. 

Mä itse olisin hyvin voinut tykätä tästä vaikka marinoidun ananaksen kanssa, suklaapallot oli vähän liikaa. Ja mielikuvitus lähti heti kiitoon, miksen mä aikaisemmin ole tajunnut tehdä jälkkäririsottoja? Tummalla rommilla ja chilillä maustettu kookosrisotto? Hei haloo, tässä on ihan mielettömät mahdollisuudet. Waaaau!

Jaa tykkäskö lapsi? No, en oo sen ikinä nähnyt syövän noin paljon risottoa. Mut kuulemma riisien pitäis olla vielä kypsempiä.

6 kommenttia: