perjantai 26. elokuuta 2016

Pannupizzaa


Juu, pannupizza. Ihanan rapea ja rasvainen pohja, paljon juustoa. Aivan loistavaa. Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä pannupizzaa juureen tehdystä taikinasta. Ja herkullinenhan siitä tuli. Tein vaaleaan leipäjuureen tehdystä taikinasta löysähkön, rakenteeltaan focacciaa muistuttavan taikinan. Valurautapaistinpannulla tulee ihan paras pannupizza, lapsonen sai tyytyä lasivuoassa paistettuun. Paistoin ensin pohjan melkein kypsäksi miedolla lämmöllä (n. 175 astetta, n. 15 min kun pohja oli melko ohut) ja sen jälkeen täytteet päälle. pohjalle tomaattikastike, sitten ilmakuivattua kinkkua, salottisipulia, tomaattia ja paljon juustoa. Vielä vähän ranskankermaa päälle, niin herkkua on. Uuniin vielä viideksi-kymmeneksi minuutiksi ja rucolaa päälle. Palan painikkeeksi kylmää kokista ja leffailta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti